Svensk prinsesse synger duet på fritidshjem

Prinsesse Madeleine besøgte sammen med sin mand både chokolade-fabrikant og fritidshjem i Gävle.
Det lykkelige par stillede velvilligt op til både selfies og sang.
Det lykkelige par stillede velvilligt op til både selfies og sang. Foto: Ewa Marie Rundquist/free

Det royale par Madeleine og Christopher O'Neill var mandag på et hjemligt visit i det svenske, da de sammen besøgte områderne Gästrikland og Hälsingland i Sverige, som Madeleine er hertuginde for.

Dagen startede på Gävle slot, hvor parret var inviteret til frokost af guvernør Barbro Holmberg sammen med store dele af erhvervslivets spidser og foreningslivets ildsjæle fra de to amter. Frokosten sluttede med en chokoladesmagning med en lokal chokoladefabrikant, der har plantage i den Dominikanske Republik.

Senere på dagen gik turen forbi fritidshjemmet "Helges", hvor børneglade Madeleine velvilligt stillede op til selfies med børnene. Du kan se billeder fra dagen på det svenske kongehus' hjemmeside her: http://http://www.kungahuset.se/kungafamiljen/aktuellahandelser/aktuellt/prinsessanmadeleineochchristopheroneillbesoktegavle.5.5b01e8814acd8748ba5b59.html

Fritidshjemmet er et åbent tilbud til alle børn og unge i området og tilbyder en bred vifte af aktiviteter lige fra fodbold til dans og musik. Og det lykkedes faktisk at overtale det veloplagte par til at give en sang i fritidshjemmets studie. Det forlyder dog ikke, hvilken sang Madeleine og Christopher valgte.

Det royale par venter deres andet barn, som kommer til verden til sommer. Inden fødslen er det planen, at Madeleine og Christopher O'Neill, der er amerikaner, vil rykke teltpælene fra New York, hvor de bor nu, til London.

Prinsessens første datter, Leonore Lillian Maria, kom til verden den 20. februar 2014 - temmelig præcist 9 måneder efter det royale pars bryllup den 8. juni 2013.

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.