Svensk politi beslaglægger bil efter Göteborg-skyderi

En rød bil fundet tæt ved den restaurant i Göteborg, der blev angrebet onsdag aften, har politiets interesse.
Blomster på Vårväderstorget på øen Hisinge i Göteborg. Svensk politi jagter mindst to personer, som åbnede ild med automatvåben på en restaurant i Göteborg onsdag og dræbte mindst to og sårede over en halv snes andre.
Blomster på Vårväderstorget på øen Hisinge i Göteborg. Svensk politi jagter mindst to personer, som åbnede ild med automatvåben på en restaurant i Göteborg onsdag og dræbte mindst to og sårede over en halv snes andre. Foto: JENS DRESLING/POLFOTO

Svensk politi har beslaglagt en rød bil, der stod parkeret to kilometer fra den restaurant i Göteborg, der onsdag aften var ramme om et skyderi.

- Vi anser den for interessant i efterforskningen, siger Christer Fuxborg, pressetalsmand ved politiet i Göteborg, til Aftonbladet.

Bilen er et af politiets varmeste spor i efterforskningen, skriver avisen, som tidligere på dagen rapporterede, at en rød bil var politiets sidste spor efter de to gerningsmænd, der fortsat er på fri fod.

Bilen er nu kørt til undersøgelse hos politiets teknikere.

Skudangrebet skete onsdag aften på en restaurant på Vårväderstorget på øen Hisinge, da to personer kom ind i lokalet med kalasjnikov-geværer og rettede deres våben mod gæsterne i restauranten.

De to mænd, som blev dræbt, var i begyndelsen af 20'erne. Otte af de 15 sårede er indlagt på Det Sahlgrenska Sygehus, men deres tilstand betegnes torsdag aften som stabil.

/ritzau/NTB

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.