Svensk hævn-prut går verden rundt: Meldt til politiet efter kikset date

En ildelugtende svensk prut er blevet verdensberømt.
En svensk kvinde blev udsat for et gasangreb af den mere uskyldige, men dog ubehagelige slags, da en mand slap en ildelugtende vind i hendes lejlighed og stak af fra hørmen. Men var det et hændeligt uheld eller en hævn-prut?
En svensk kvinde blev udsat for et gasangreb af den mere uskyldige, men dog ubehagelige slags, da en mand slap en ildelugtende vind i hendes lejlighed og stak af fra hørmen. Men var det et hændeligt uheld eller en hævn-prut? Foto: Scanpix/Modelfoto

En fæl, ildelugtende prut har spredt sig fra Sverige og til resten af verden - eller rettere historien om prutten.

Ugens sandsynligvis skøreste politianmeldelse er nemlig gået fra at være en lokal nyhed i Sverige til at blive omtalt i adskillige medier rundt om i verden. Det fremgår af det svenske medie Hallandsposten, som først omtalte historien om fisen og dens ejermand.

Hævn for sex-afvisning

Det var tilsyneladende en mislykket date, som udviklede sig til et stinkende, biologisk gasangreb i en lejlighed i Sverige.

En kvinde og en mand havde talt sammen om at have sex, og manden kom på besøg hos kvinden, skriver Hallandsposten.

Under besøget skiftede kvinden imidlertid mening - hun havde ikke lyst alligevel. Som reaktion slap manden en gigantisk vind i kvindens lejlighed, hvorefter han skred og efterlod kvinden alene med den påtrængende hørm.

Hensynsløs prut

Kvinden var overbevist om, at den forsmåede mand med vilje havde gasset hendes lejlighed til som hævn for afvisningen, så hun meldte ham til politiet.

Det stank i hele lejligheden og det forstyrrede hendes sindsro, fortalte hun blandt andet i anmeldelsen.

Politiet valgte dog at droppe sagen. Det kan nemlig ikke bevises, at manden med vilje havde fjærtet for at genere kvinden, eller at fjærten var usædvanligt hensynsløs.

Historien om den politianmeldte hævn-fis er efterfølgende omtalt i medier i blandt andet USA, Canada, Australien, Nigeria og England, og er blevet delt flittigt på sociale medier.

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.