Superveteran om hasteindkaldelse: Megafedt!

Heidi Astrup var tilbage på Viborgs førstehold onsdag aften, men forventer ikke at få flere kampe.
Heidi Astrup går ud fra, at comebackkampen var en engangsfornøjelse. Arkivfoto.
Heidi Astrup går ud fra, at comebackkampen var en engangsfornøjelse. Arkivfoto. Foto: Mick Anderson/FOTO: MICK ANDERSON/POLFOTO

Det var noget af en kanin, Viborg-træner Christian Dalmose hev op af hatten, da de danske kvindehåndboldmestre mødte Team Esbjerg på hjemmebane onsdag aften.

Da det grønblusede hjemmehold løb på banen, så de måbende tilskuere den tidligere landsholdsspiller Heidi Astrup, der i en alder af 42 år var blevet hasteindkaldt til den smalle og skadesplagede trup, hvor meget få spillere må trække læsset i øjeblikket.

Og selv om Viborg tabte klart med 21-32, havde Astrup en fin oplevelse i comebacket, der først blev aftalt på kampdagen.

- Jeg fik et opkald fra et ukendt nummer, og så var det Christian Dalmose. Han spurgte, om jeg ikke ville hjælpe til. Så fik jeg lidt betænkningstid, inden han ringede igen, fortæller Heidi Astrup til DR Sporten.

Opgøret mod esbjergenserne var Viborgs sidste ligakamp i 2014. Fra den kommende uge ligger Boxer Dameligaen stille, mens landsholdet er samlet til Golden League og derefter EM i Ungarn.

Derfor går Astrup ud fra, at comebackkampen var en engangsfornøjelse.

- Det var megafedt. Men foreløbig er det slut. Vi spiller Champions League på søndag, og der er jeg ikke spilleberettiget. Derefter går jeg ud fra, at nogle af de skadede spillere er tilbage, siger Heidi Astrup.

OL-guldvinderen fra 1996 blev noteret for en enkelt scoring onsdag aften.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.