Superskytten Markussen fortsætter i BSV til 2020

Bagspilleren Nikolaj Markussen har forlænget sin kontrakt med Bjerringbro-Silkeborg, så den løber til 2020.
Nikolaj Markussen har nu kontrakt med BSV frem til 2020.
Nikolaj Markussen har nu kontrakt med BSV frem til 2020. Foto: Henning Bagger/Scanpix

Nikolaj Markussen er så tilfreds med tilværelsen i den danske håndboldklub Bjerringbro-Silkeborg, at han har sat sin signatur på en ny kontrakt.

Den løber nu frem til 2020, oplyser klubben i en pressemeddelelse.

- Ikke bare rent håndboldmæssigt, men også alt omkring klubben gør, at Bjerringbro-Silkeborg er et rigtig fint match for mig og min familie.

- Der er styr på tingene og en stor ro omkring Bjerringbro-Silkeborg, og det er svært at hamle op med selv for en stor udenlandsk klub, siger Nikolaj Markussen.

Den 211 centimeter lange bagspiller har tidligere optrådt for BM Atlético Madrid, El Jaish Handball og Skjern, hvorefter han i 2015 skiftede til BSV.

Her var han i sin første sæson med til at vinde mesterskabet, og i denne sæson har han desuden gjort en positiv forskel i holdets Champions League-kampe.

Derfor glæder træner Peter Bredsdorff-Larsen sig over forlængelsen.

- Det er en rigtig god nyhed for os. Nikolaj Markussen er en international topspiller, som over en lang periode har spillet på et rigtig højt niveau, og som særligt i de afgørende kampe har gjort en forskel for Bjerringbro-Silkeborg.

- Nikolaj har altid haft fantastiske forudsætninger, fordi han angrebsmæssigt kan det meste i forhold til både gennembrud og skud fra distancen, lyder det fra Peter Bredsdorff-Larsen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.