Supersanger: Jeg er ikke sexistisk

Michael Bublé benægter, at han skulle være sexistisk, blot fordi han lagde et billede på nettet, hvor en kvindelig bagdel pryder baggrunden.
Michael Bublé benægter alle rygter om, at han skulle være sexistisk.
Michael Bublé benægter alle rygter om, at han skulle være sexistisk. Foto: Richard Shotwell/RICHARD SHOTWELL/INVISION/AP

En kvindelig bagdel i meget, meget korte shorts.

Det er, hvad der har fået sangeren Michael Bublé til at skulle forsvare sig selv, efter en masse af hans fans har beskyldt ham for at være sexistisk.

Den 14. april lagde den populære musiker således et billede op af sig selv på Instagram, hvor der i baggrunden er en kvinde i korte shorts.

Om billedet skriver han, at "der bare var noget ved billedet, der gjorde det værd at lægge på Instagram".

Men billedet er ikke blevet taget særlig godt imod af nogle af Bublés kvindelige fans, og nu kommer sangeren med en officiel undskyldning - ligeledes på sin Instagram-profil.

- Det sårer mig dybt, at nogen tror, at jeg ikke respekterer kvinder, eller at jeg har haft intentioner om at såre et andet menneske. Alle, der kender mig, ville aldrig misforstå billedets betydning, og jeg er meget ked af, at et billede, der var ment som en let joke, har fået så meget tvivlsom opmærksomhed, skriver sangeren således.

Se bagdelsbilledet lige her: https://instagram.com/p/1bzcAAJSy0/?taken-by=michaelbuble

Og Bublés dybfølte undskyldning her: https://instagram.com/p/1lmjmwpSy6/?taken-by=michaelbuble

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.