Suarez: Vi har forbedret os meget

Luis Suarez mener, Barcelona efter pausen kontrollerede storkampen mod PSG.
Barcelonas Luis Suarez (tv)var glad efter sejren over PSG. David Luiz (th) fra det tabende franske hold frygter ingen i mandagens lodtrækning.
Barcelonas Luis Suarez (tv)var glad efter sejren over PSG. David Luiz (th) fra det tabende franske hold frygter ingen i mandagens lodtrækning. Foto: Manu Fernandez/AP

Barcelona har så mange offensive superstjerner, at der sjældent bliver plads til dem alle sammen helt fremme i rampelyset. Onsdag aften var en undtagelse - i hvert fald hvad angår de største offensive spillere på holdkortet.

Lionel Messi, Neymar og Luis Suarez kom alle på måltavlen i 3-1-sejren over Paris Saint-Germain i Champions League.

Og at ikke én spiller stjal hele showet, som en Lionel Messi ofte har gjort, er måske et meget godt eksempel på noget, Luis Suarez har bidt mærke i.

- Vi har forbedret os meget som gruppe. Vi ved, at sammen kan vi nå steder, og det er det, vi gør, siger Suarez til Uefa.com.

Barcelona kom bagud 0-1 tidligt i kampen, men det spanske storhold fik altså vendt kampen.

- PSG er et stærkt hold. De spillede også godt i dag, men i anden halvleg var vi mere afslappede, vi kontrollerede kampen.

Sejren sikrer Barcelona førstepladsen i gruppe F, hvilket betyder en på papiret nemmere lodtrækning på mandag i Nyon, når der trækkes lod til 1/8-finalerne, der spilles i foråret.

Barcelona bliver parret med en gruppetoer.

Til gengæld skal PSG op mod en gruppevinder i 1/8-finalen, og der kan altså vente en modstander som Chelsea, Bayern München eller Real Madrid.

PSG-forsvarsspilleren David Luiz tager dog udsigten til en svær modstander i næste runde med ro.

- Vi skal være klar til at spille mod ethvert hold, hvis vi vil vinde turneringen, siger han til Uefa.com.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.