Suarez: Brændt straffe holder City i live
Trods sine to mål ærgrer Luis Suarez sig over, at Lionel Messi ikke øgede Barcelonas sejr mod Manchester City.
Af leveret af Nyhedsbureauet Newspaq
MERE
Barcelonas Luis Suarez scorede begge mål i sejren over Manchester City, mens Messi brændte på straffe.
Barcelonas Luis Suarez scorede begge mål i sejren over Manchester City, mens Messi brændte på straffe. Foto: Rui Vieira/AP


Med sejren på 2-1 ude over Manchester City i den første 1/8-finale i Champions League ligner FC Barcelona en kvartfinalist.

Stjerneangriberen fra Uruguay Luis Suarez sørgede for Barcelonas scoringer inden pausen, men han ærgrede sig over, det ikke blev 3-1 i overtiden.

Her misbrugte Lionel Messi et straffespark og den efterfølgende oplagte ripost med et hovedstød forbi mål.

- Det var godt for Manchester City. Var den gået ind, havde det været et andet scenarie. Men med 1-2 har de stadig en chance, siger Suarez.

Manchester Citys manager, Manuel Pellegrini, startede med en offensiv formation, men i første halvleg måtte han se sin offensiv klart overstrålet af Barcelonas.

Først i dele af anden halvleg var hans hold bedst.

- Vi indkasserede et tidligt mål og spillede virkelig dårligt. I anden halvleg gjorde vi det, som vi havde talt om inden kampen, siger manageren og finder heri tro på samlet avancement.

- Vi har stadig en chance. Vi må forsøge at gøre det dernede, siger han med hentydning til returkampen i Barcelona om tre uger.

/ritzau/AFP

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.