Stukket af med datter: Nu efterlyses bilen

Den 37-årge far, der er forsvundet med sin datter, er ejer af en bil, som politiet nu efterlyser - Se registreringsnumret her.
Sådan ser efterlyste ud.
Sådan ser efterlyste ud. FOTO: Scanpix

Opdateret: Pigen er nu fundet i god behold i Norge, og politiet har anholdt faren.

Nu strammes nettet om den 37-årige Ulrik Klarskov, der mandag morgen hentede sin 3-årige datter hos bedsteforældrene i Hvidovre og siden har været forsvundet med hende.

Manden har ikke forældremyndighed over pigen og derfor er han efterlyst af politiet, der nu har valgt at offentliggøre registreringsnumret på den bil, han formodes at køre i.

Der er tale om en ældre mørkeblå VW Transporter van. På bilen sidder nummerpladerne XN 91663, som ikke er de oprindelige plader.

Her er et foto af bilen:Mandens beskrives som: 37 år, dansk mand, almindelig til kraftig af bygning, ca. 182 cm høj kort sort hår. Han var på gerningstidspunktet iklædt gul trafik/arbejdervest og hvide arbejdsbukser.

Har du set ham eller bilen, eller har anden relevant viden, kan du kontakte Københavns Vestegns Politi på 43861448 eller 114.

Mangler medicin

Ulrik Klarskov har ikke forældremyndigheden over sin datter, det har moderen. Og han har angiveligt hentet sin datter hos bedsteforældrene, imod deres vilje. Ikke nok med det, han er samtidig forsvundet med et barn, der har brug for medicin, melder politikommissær Hans Tonnesen ud:

Vi er rigtig glade for de mange tips og vi er fortrøstningsfulde i forhold til at få sagen løst. Jeg vil dog gerne understrege endnu en gang, at den 3-årige pige mangler medicin og vi opfordrer derfor den efterlyste far til at melde sig.

Datteren på tre år beskrives således: dansk af udseende, mellemlangt lyst hår var iført orange termojakke og termobukser.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.