Studerende undervises i Holst: "Et skoleeksempel på, hvad man ikke skal gøre"

Carl Holst er et skoleeksempel på, hvordan man ikke skal håndtere en krisesituation, og det bliver studerende på CBS nu undervist i.
Den nu tidligere forsvarsminister Carl Holst bruges nu som et eksempel for studerende til, hvordan man ikke skal håndtere en krisesituation.
Den nu tidligere forsvarsminister Carl Holst bruges nu som et eksempel for studerende til, hvordan man ikke skal håndtere en krisesituation. Foto: Scanpix

Carl Holst (V) måtte tirsdag melde sin afgang som forsvarsminister.

Den sidste tid har den nu tidligere forsvarsminister været centrum i en række møgsager, men eksperter er enige om, at det ikke er sagerne i sig selv, der kostede Carl Holst ministerjobbet. Det er derimod hans håndtering af sagerne, der har været problemet.

Håndteringen har været så dårlig, at studerende i krisehåndtering nu bliver undervist i Carl Holsts forløb, skriver tv2.dk.

- Han har gjort alt det forkerte. Han er bogstaveligt talt et skoleeksempel på, hvad man ikke skal gøre, fortæller Lasse Peter Laursen, der underviser kurset på CBS, til tv2.dk.

Det er særligt Carl Holsts langsomme reaktion på sagen om det mulige misbrug af region Syddanmarks midler, som CBS-lektoren ikke mener er et eksempel til efterfølgelse.

- Det handler om at lukke sagen hurtigt, ellers fortsætter pressen efterforskningen. Carl Holst har forplumret det ved ikke at lukke sagerne og lade andre få taletiden, siger Lasse Peter Laursen.

Han mener, at Carl Holst i stedet for først at sige én ting, som han senere måtte trække tilbage, skulle have gjort som Lars Løkke Rasmussen, da han blev beskyldt for misbrug af offentlige midler, og fremlægge alle informationer.

Undervisningen i Carl Holst startede i sidste uge.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.