Struttende Stine Bramsen viser babybulen frem

Den danske sangerinde Stine Bramsen viser sin voksende babymave frem på de sociale medier.
Det var til den danske prisuddeling Danish Music Awards 2016, at sangerinden Stine Bramsen afslørede, at hun skal være mor til to.
Det var til den danske prisuddeling Danish Music Awards 2016, at sangerinden Stine Bramsen afslørede, at hun skal være mor til to. Foto: Asger Ladefoged/Scanpix

Da den danske hitsangerinde Stine Bramsen gav interview på den røde løber til Danish Music Awards i Forum, afslørede hun en sød hemmelighed.

Alphabeat-forsangeren venter sig nemlig igen.

Nu viser Stine Bramsen sin voksende babybule frem på et Instagram-billede. Her kan man se sangerinden være iført en tætsiddende kjole, der tydeligt viser den gravide mave.

29-årige Stine Bramsen venter sit andet barn med manden Kasper Adsbøl, som hun har været gift med siden 2013. Parret har i forvejen sønnen Alfred.

Til Danish Music Awards kunne "Prototypical"-kunstneren også løfte sløret for, at hun allerede har overstået den første del af sin graviditet.

- Jeg er i andet trimester, men mere vil jeg ikke sige lige nu, andet end at jeg selvfølgelig er rigtig glad, sagde sangerinden til prisuddelingen.

Graviditeten har dog ikke betydet, at Stine Bramsen har sat sin karriere i bero.

Sangstjernen har nemlig haft et travlt efterår, hvor hun blandt andet har udgivet singlen "Keep Dreaming" i samarbejde med den danske dj og producer Hedegaard.

Stine Bramsen har også har lagt stemme til trolden Poppy i filmen Trolls, der havde dansk biografpremiere 13. oktober.

Se Stine Bramsens billede her: https://www.instagram.com/p/BNAAOjejXOq/?taken-by=stinebramsen

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.