Strid om fiskehørm: René chikaneret og smidt ud af center

Fiskemand René Hansen føler sig chikaneret af indkøbscenter, der smed ham ud efter en konflikt om fiskefrikadeller.
Den store fiskefrikadellefejde udspillede sig i et nordsjællandsk shoppingcenter og endte med at fiskemanden og hans lugtende fiskefridadeller blev bortvist. Manden og fiskene på billedet har dog ikke med sagen at gøre.
Den store fiskefrikadellefejde udspillede sig i et nordsjællandsk shoppingcenter og endte med at fiskemanden og hans lugtende fiskefridadeller blev bortvist. Manden og fiskene på billedet har dog ikke med sagen at gøre. Michael Bothager / Scanpix

En strid om hørmende fiskefridadeller i et nordsjællandsk indkøbscenter er endt med at centrets fiskemand er blevet bortvist. Det skriver Lokalavisen Egedal.

René Hansen var for nyligt flyttet ind i Egedal Centret med sin fiskebil, men nu har centrets bestyrelse smidt både fiskebil og fiskemand ud. Den officielle begrundelse er, at godkendelsen til placeringen af fiskebilen ikke var gået igennem.

Ifølge René Hansen ligger der dog en beskidt fejde bag, hvor centrets andre butiksejere i ugevis har chikaneret ham og hans ansatte, og beskyldt hans fiskefrikadeller for at stinke shoppingcentret til.

"De andre butiksejere klagede over lugten af fiskefrikadeller, og generelt var jeg ikke ønsket i centeret," fortæller den afviste fiskehandler til Lokalavisen Egedal.

Centerforeningen har dog en anden version af fiskefrikadelle-fejden.

"Jeg kan på bestyrelsens vegne klart afvise påstanden om, at vi har chikaneret René Hansen og hans fiskebil. Tværtimod har vi mødt en mangel på forståelse fra hans side, da vi pålagde ham at stoppe med at stege fiskefrikadeller, som var det helt store problem i forhold til den grimme fiskelugt i centret," siger Carsten Nielsen, der er formand for Centerforeningen.

Kilde: Lokalavisen.dk.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.