Stort ØV! Lisbet Dahl må droppe kæmpe jubilæumsfest

Den folkekære skuespiller er blevet syg på et meget uheldigt tidspunkt.
Lisbet Dahl har 50 års jubilæum som skuespiller, men må udskyde fejringen.
Lisbet Dahl har 50 års jubilæum som skuespiller, men må udskyde fejringen. Foto: SCANPIX arkiv

Den røde løber var rullet ud. Festmiddagen var under tilberedning. Familie, kolleger, publikum og venner glædede sig til festen. Men desværre måtte det hele aflyses.

Skuespilleren Lisbet Dahl skulle i dag have fejret sit 50-års skuespillerjubilæum med forestillingen "Vores Sensommer" på Østre Gasværk Teater  samt en fest.

Men dagens hovedperson er blevet syg og må aflyse både forestillingen og festen.

"Lisbet Dahl havde glædet sig til den store dag og sender en hilsen fra sygesengen til alle, der skulle have deltaget, skriver det københavnske Østre Gasværk Teater på teatrets Facebook-side, hvor meldingen er, at fejringen af den store dansker bliver udskudt en uge til næste søndag.

Lisbet Dahl er weekenden over blevet hyldet på de sociale medier.

Østre Gasværks hyldede tidligere i dag Lisbet Dahl med et Facebook-opslag, der er blevet liket, delt og kommenteret flittigt.

Blomsterhandlere fra hele landet er også med i fejringen af Lisbet Dahl, som hver dag i resten af spilleperioden af "Vores Sensommer" frem til 20. december vil få overrakt en flot buket fra en ny blomsterhandler.

DAGENS JUBILÆUMSFORESTILLING FOR LISBET DAHL ER AFLYST - LISBET ER BLEVET SYGLisbet Dahl er blevet syg og vi må aflyse...

Opslået af Østre Gasværk Teater på 29. november 2015

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.