Storsmilende prinsesse nyder børnebesøg

Der var smil og sang, da den danske prinsesse Benedikte bød en gruppe grønlandske udvekslingselever velkommen til Danmark.

I Christian VII's Palæ ved Amalienborg kunne der høres både sang, børnelatter og royale taler, da en gruppe unge udvekslingselever besøgte den prominente bolig 7. september.

Den danske prinsesse Benedikte stod nemlig klar til at byde en række børn fra Grønland velkommen til Danmark.

Under besøget i det royale palæ var der både tid til sang og latter. De unge gæster fra Grønland optrådte nemlig med en sang på deres eget sprog, som i den grad fik smilet frem hos den 72-årige prinsesse.

Det kan man se i en ny video fra kongehusets Facebook-side, der viser klip fra elevernes besøg.

I klippet ser man også, hvordan prinsesse Benedikte i sin tale fokuserer på vigtigheden af venskaber på tværs af landegrænser.

- Jeg håber, I vil få en rigtig god tid hernede (i Danmark red.). En spændende tid med nye oplevelser og venskaber. For venskaber skal jo gerne holde længe, og med vores moderne kommunikationsmidler er det jo langt, langt nemmere, end da jeg var barn. Så når I om nogle uger rejser tilbage til Grønland, så husk ikke kun på de gode og spændende minder, som I har herfra, men også på de venner, som I forhåbentlig har fået.

Sammen med gæsterne fra udlandet deltog også de danske værter, som skal have eleverne boende i en måned, mens de går i skole. Det er en årlig tradition, at det danske kongehus byder de grønlandske udvekslingselever velkommen.

Se videoen her: https://www.facebook.com/detdanskekongehus/?fref=ts

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.