Storbarmet Baywatch-stjerne vil fejre fræk bog på dansk slot

Når den Pamela Anderson om godt to uger kommer til Danmark for at promote sin nye bog "Raw", skal det på Næsbyholm Slot.
Gallafesten holdes søndag den 22. november, og her er plads til 100 deltagere til festen.
Gallafesten holdes søndag den 22. november, og her er plads til 100 deltagere til festen. Foto: Scanpix arkiv

Det var mest ment som en joke, men Baywatchstjernen Pamela Anderson var ikke i tvivl, da muligheden bød sig.

Når den kendte babe om godt to uger kommer til Danmark for at promote sin nye bog "Raw" skal hun derfor ikke bo på D'Angleterre eller Skt. Petri i København, som stjernerne ellers har for vane, men på Næsbyholm Slot.

Det skriver Sjællandske.

Christel Winther fra The Wedding Company, som råder over Næsbyholm Slot, har medvirket i en del tv-programmer med kendte navne og har i efterhånden en del år arrangeret overdådige bryllupper for kendte mennesker.

- Så vi kender Claus Hjelmbak, som er Pamela Andersons manager, forklarer Torben Lund, Christel Winthers partner i The Wedding Company. Da de talte med ham om stjernens besøg i Danmark, nævnte Christel Winther, at hun da bare kunne komme og bo hos dem på slottet.

- Der gik kun ti minutter, så ringede han tilbage og sagde, at det ville hun gerne, siger en ikke utilfreds Torben Lund og tilføjer:

- Hun er helt vild med slotte. Det har de ikke der ovre, og slottet her er ældre end de fleste bygninger i USA.

Pamela Anderson bor på Næsbyholm Slot i en tre dage, hvor der også bliver tid til at sidde og hygge foran pejsen og gå ture.

- Hun vil hellere bo i ro og mag her på slottet end inde i menneskemylderet i København, og hun er vild med den danske natur og dyrelivet, siger Morten Lund.

En del af besøget bliver en gallafest, der skal promovere hendes nye bog "Raw".

Gallafesten holdes søndag den 22. november, og her er plads til 100 deltagere til festen incl. VIP-gæster, som i hvert fald tæller den amerikanske ambassadør her til lands Rufus Gifford, den kendte fotograf bag billedene i "Raw" Emma Dunlavey og Claus Hjelmbak, der begge også bor på slottet, samt kendte herboende danskere.

Billetterne koster 3.500 kroner stykket og har været til salg på Claus Hjelmbaks hjemmeside. Claus Hjelmbak er også manager for navne som Britney Spears, Lindsay Lohan og Paris Hilton.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.