Stor respekt! Robert Hansen hyldes efter Powerman

De positive kommentarer er væltet ind på Robert Hansens facebook-profil siden søndag eftermiddag.
Sidste år gennemgik Robert Hansen en kompliceret operation og fik ny hjerteklap. I går gennemførte han Powerman i København. 
Sidste år gennemgik Robert Hansen en kompliceret operation og fik ny hjerteklap. I går gennemførte han Powerman i København.  Foto: Scanpix arkiv

"Du er for sej," "stor respekt" og "du er et forbillede."

Det er blot et par af de flere hundrede positive kommentarerne, der er væltet ind på Robert Hansens facebook-profil, efter den kendte skuespiller i går, søndag, gennemførte Powerman i København.

Efter strabadserne, som bestod af 20 km løb og 60 kilometer cykling, slog han et billede op på facebook, hvor han storsmilende viser sin medalje frem.  

"Hold nu op hvor er jeg glad og stolt," skriver han blandt andet i teksten til billedet. 

Og det har han altså også god grund til at være, mener de mange brugere, som har kommenteret på opslaget, der har fået over 9.000 likes. 

Blandt andet skriver Jeannet:

"Det kan jeg godt forstå, du er stolt over. Du så sej, og klap dig selv en extra gang på skulderen." 

Gårsdagens Powerman er kulminationen på Robert Hansen vej tilbage til tilværelsen, efter han i april sidste år faldt om på scenen under en "Dirty Dancing"-forestilling i Tivoli. 

Årsagen viste sig at være en livsfarlig flænge i hovedpulsåren, der betød, at Robert Hansen måtte have indopereret en ny hjerteklap. 

Skuespilleren har efterfølgende ærligt fortalt om angsten for at dø, nedturen, der fulgte med, og den langvarige genoptræning.     

Det er en kamp, som mange fans har fulgt. En af dem er Pia:

"Hvor fantastisk Robert dejligt at se dig hel igen. Har fulgt dig og din kamp. SEJT GÅET ROBERT," skriver hun. 

Se opslaget og de mange kommentarer herunder. 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.