Stolt popstjerne viser nyfødt datter frem

"Maroon 5"-sangeren Adam Levine viser sin nyfødte datter frem for første gang.
Sangeren Adam Levine og supermodellen Behati Prinsloo blev gift i juli 2014.
Sangeren Adam Levine og supermodellen Behati Prinsloo blev gift i juli 2014. Foto: Danny Moloshok/Reuters

Det er tid til at skifte popsangene ud med vuggeviser for den kendte "Maroon 5"-forsanger Adam Levine.

Tidligere på ugen blev den 37-årige musiker far for første gang, og nu har de stolte forældre delt det første billede af deres lille datter på det sociale medie Instagram, skriver magasinet People.

- Dusty Rose Levine 9/21/16, skriver den nybagte far til billedet og bekræfter dermed både lillepigens fødselsdag og navn for sine mange følgere.

Popstjernen er gift med Victoria's Secret-modellen Behati Prinsloo, og den lykkelige supermodel har delt det samme billede på sin Instagram-profil.

- Ord kan ikke beskrive det, skriver hun til billedet af den lille pige.

Parret giftede sig ved et storslået bryllup i Mexico i juli 2014 og kun en uge, efter at bryllupsklokkerne havde ringet, fortalte den namibiske skønhed, at hun havde en stor drøm om at udvide familien.

- Vi har helt sikkert en plan om at få børn, men derudover har jeg ingen forventninger. Og det er ikke nogen dårlig ting, for jeg har lært, at man ikke kan planlægge fremtiden, sagde hun dengang til Net A Porter Magazine.

Og nu er drømmen altså gået i opfyldelse for parret, der første gang bekræftede de lykkelige omstændigheder i april i år.

Se billedet af den lille pige her og her.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.