Støjbergs frække afsløring: "Jeg går da tit i hotpants"

Venstres skrappe moster afslører, at påklædningen for hende på Christiansborg ofte er lig med sexy shorts med kig til låret. Se billederne.
Inger Støjberg er ikke bange for at vise stængerne frem.
Inger Støjberg er ikke bange for at vise stængerne frem. Foto: Scanpix

Hun er kendt som en skrap moster, der med alvorlig mine, stram frisure og skrap retorik fremstår som en af hardlinerne inden for sit parti.

Men når det kommer til påklædningen, er Venstres Inger Støjberg ikke bange for at give den gas på en uhøjtidelig - og ret så sexy - facon.

Torsdag morgen var den rødhårede politiker sammen med Socialdemokraternes Astrid Krag for at donere deres aflagte tøj til Røde Kors og TV 2’s kampagne ’Smid tøjet Danmark’. Under interviewet afslørede den tidligere beskæftigelsesminister, at hun ofte er ret så frækt klædt på, når hun går på job på Borgen.

- Jeg kommer tit i hotpants. Det må man gerne. Det er der ikke en eneste, der tænker over, svarede hun på spørgsmålet om, hvordan dresscoden er for politikerne på Christiansborg i dag.

Se klippet fra udsendelsen her

En hurtig søgning i billedarkivet viser da også, at Inger Støjberg er glad for at vise stængerne frem. Hun går ikke kun i lårkort på job - det sker også jævnligt til premierer.

Mon ikke kæresten Claus er helt tilfreds med Støjbergs bentøj? Foto: Scanpix

Inger på Borgen. Dog ikke i hotpants, men i en nederdel, som der ikke er brugt meget tekstil på at fremstille. Foto: Scanpix

Støjberg til modeuge i en lidt løstsiddende version af de klassiske hotpants. Foto: Scanpix

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.