Støjberg raser over brev fra Thorning: "Du lyver"

Venstres politiske ordfører går til hårdt modangreb på statsministeren og Co.
"Hvis Helle Thorning virkelig er så dygtig og genial, som hun forsøger at fremstå, hvorfor fremlægger hun så egentligt ikke sin egen politik i stedet for at bruge de kræfter på at nedgøre Lars Løkke og Venstres politik?"
"Hvis Helle Thorning virkelig er så dygtig og genial, som hun forsøger at fremstå, hvorfor fremlægger hun så egentligt ikke sin egen politik i stedet for at bruge de kræfter på at nedgøre Lars Løkke og Venstres politik?" Foto: Scanpix

Tusindvis af mennesker har trykket 'like' ved det rasende opslag, som Inger Støjberg sent mandag aften postede på Facebook som en reaktion mod brevet, Helle Thorning-Schmidt og S i disse dage sender ud til over en million danskere.

Brevet skal overbevise danskerne om, at det er mest fornuftigt at stemme Socialdemokratisk. 'Danmark er ude af krisen. Nu skal vi holde fast og sige nej til Lars Løkke Rasmussen og Venstres nulvækst,' står der indledningsvis i brevet, der ifølge Jyllands-Posten er sendt til samlet set 1,5 millioner husstande.

Læs også: Thorning sender brev til danskerne: Pas på Lars Løkke

Og det har fået Inger Støjberg til tasterne:

"Sidste gang vandt Thorning valget ved at lyve om sin egen politik. Denne gang vil hun forsøge at vinde valget ved at lyve om Venstres politik. Hvis Helle Thorning virkelig er så dygtig og genial, som hun forsøger at fremstå, hvorfor fremlægger hun så egentligt ikke sin egen politik i stedet for at bruge de kræfter på at nedgøre Lars Løkke og Venstres politik," skriver hun blandt andet i sin harmdirrende update.

"Helle Thorning vil forsøge at bilde danskerne ind, at Venstre vil fyre i tusindvis af offentligt ansatte. Det er løgn og udtryk for desperation. Og det er tilmed grænseløst hykleri, at Socialdemokraterne påstår, at Venstre vil fyre offentligt ansatte, når der er blevet 12.600 færre fuldtidsansatte i kommunerne på Thornings vagt."

I skrivende stund har 4.648 liket opslaget, mens 2.579 har delt det - og mere end 600 har kommenteret det.

Her til morgen har Inger Støjberg postet endnu en kommentar til Helle Thorning-Schmidts brev. Hun har oprettet en 'begivenhed' på valgdagen, torsdag 18. juni og døbt den 'Return to sender.' Kommentarer og likes strømmer allerede ind.

Jeg er spændt på, om jeg er blandt de 1,2 mio. danskere, der i morgen modtager et brev direkte fra Helle Thorning (S)...

Posted by Inger Støjberg on 15. juni 2015

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.