Støjberg har ingen livvagter: ”Føler mig ikke udsat"

Der er ingen grund til at have livvagter, lyder det fra integrationsminister Inger Støjberg.
- Jeg tror ikke, jeg er udsat. Jeg går ikke rundt og føler mig udsat, siger Inger Støjberg til BT.
- Jeg tror ikke, jeg er udsat. Jeg går ikke rundt og føler mig udsat, siger Inger Støjberg til BT. Foto: Asger Ladefoged/arkiv/Scanpix

Siden Inger Støjberg blev integrationsminister i Lars Løkke Rasmussens V-regering har hun flere gange markeret sig med en hård og kontant linje i udlændinge-debatten.

Senest er hun kommet i modvind fra flere sider i forbindelse med forslaget om at indrykke annoncer i udenlandske medier, der skal begrænse asyltilstrømningen til Danmark.

Den kritiserede minister forklarer dog til BT, at hun ikke tror, folk er så uenige med hende, at de vil gøre hende ondt.

- Jeg tror ikke, jeg er udsat. Jeg går ikke rundt og føler mig udsat, siger Inger Støjberg til BT.

Ingen gør mig noget

Hun bliver efterfølgende spurgt, om hun får nogen trusler.

- Jeg vil bare sige, at der er ikke nogen, der gør mig noget, lyder svaret.

Inger Støjberg kan dog alligevel ikke helt undgå livvagterne i hverdagen. Privat danner hun par med PET-livvagten Claus Jakobsen.

Han er til daglig livvagt for kronprins Frederik og blev landskendt, da han i april blev sigtet forfor overtrædelse af færdselsloven, fordi han fulgte efter kronprins Frederiks bil over den stormlukkede Storebæltsbro.

I slutningen af juli måned var blandt andet Radikal Ungdom ude med hård kritik af Inger Støjbergs bebudede asyl-annoncer:

- Flygtninge når ikke at læse avis, Inger Støjberg. Du sku' ha' vasket din mund med sæbe, sku' du, lød det dengang i en avisannonce, der blandt andet blev tryk i Dagbladet Information.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.