Stjernepar venter første barn efter lang kamp

Sangeren John Legend og modellen Chrissy Teigen skal være forældre.
Det har været lidt af en kamp for John Legend og Chrissy Teigen, der har besøgt flere fertilitetslæger, men nu venter paret endelig deres første barn.
Det har været lidt af en kamp for John Legend og Chrissy Teigen, der har besøgt flere fertilitetslæger, men nu venter paret endelig deres første barn. Foto: American Foto Featues/colourpress.com/COLOURPRESS.COM

Det er nogle gode gener sangeren John Legend og supermodellen Chrissy Teigen er blevet givet. Og nu kan stjerneparret efter længere tids forsøg give de gode gener videre til deres første barn. Det afslører Chrissy Teigen på Instagram.

- John og jeg er så glade for at kunne afsløre, at vi er gravide, skriver den 29-årige model til et billede af det glade par.

Samtidig afslører "Sports Illustrated"-modellen, at det har været en sej kamp for det populære par.

- Som mange af jer ved, har vi prøvet at få et barn længe nu. Det har ikke været været let, men vi blev ved med at prøve, for vi kan ikke vente med at få vores første barn og danne vores familie, skriver supermodellen, som blev gift med "All of Me"-sangeren John Legend i 2013.

Parret har været meget åbne om den lange proces for at undfange deres første barn, og Chrissy Teigen har tidligere fortalt, at de også har været til flere fertilitetslæger for at få hjælp.

- Vi ville gerne have haft børn for 5-6 år siden, hvis det var sket. Men hold da op, det har været en lang proces, fortalte supermodellen, som har delt "Sports Illustrated"-forsiden med danske Nina Agdal, ifølge E! News.

- Vi er så glade for, at det endelig sker. Jeg ser frem til alt mave-gramseriet, skriver Chrissy Teigen på Instagram.

Se billedet her: https://instagram.com/p/8wbqn2pjVD/

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.