Stjernepar går fra hinanden efter 18 år

Forholdet mellem skuespilleren Jon Hamm og manuskriptforfatteren og skuespillerinden Jennifer Westfeldt er slut efter næsten to årtier.
Så lykkelige var Jon Hamm og Jennifer Westfeldt i 2010 - nu går de fra hinanden.
Så lykkelige var Jon Hamm og Jennifer Westfeldt i 2010 - nu går de fra hinanden. Foto: Dan Steinberg/AP

I den populære tv-serie "Mad Men" vælter den drinks- og dameglade reklamemand Don Draper sig rundt i smukke kvinder, men privat har skuespilleren bag rollen, Jon Hamm, ind til nu kun haft øje for manuskriptforfatteren og skuespillerinden Jennifer Westfeldt.

Men det forhold er nu slut efter næsten to årtier sammen, bekendtgjorde parret mandag i en fælles pressemeddelelse, som magasinet People bringer:

- Med stor sorg har vi besluttet os for at gå fra hinanden efter 18 års kærlighed og fælles historie. Vi vil fortsætte med at støtte hinanden på bedste vis, mens vi kommer videre, skriver det 44-årige nu ekskærestepar i erklæringen.

Hamm og Westfeldt begyndte at date hinanden i 1997, men parret har aldrig giftet sig eller fået børn sammen. I 2011 medvirkede de begge i filmen "Friends with Kids", som Westfeldt også skrev og instruerede.

Tidligere på året lod Hamm sig indlægge på en afvænningsklinik for sit alkoholmisbrug, og her takkede han Westfeldt for at støtte ham i beslutningen om at konfrontere sine indre dæmoner, men efterfølgende blev parret ramt af rygter om, at de var gået fra hinanden:

- Historien er ikke sand. Den eneste gentleman, Jennifer har besøgt, er Jon, mens han var på afvænning, understregede parrets talsmand til People i april efter forlydender om, at hun var begyndt at se en anden.

Jon Hamm vandt i 2008 en Golden Globe-statuette for sin rolle i "Mad Men", som sluttede efter otte år på skærmen tidligere i 2015.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.