Stjernemålmand afviser problemer i Uniteds omklædningsrum

David de Gea afviser, at der er utilfredshed med manager van Gaal i Manchester Uniteds omklædningsrum.
Rygter om svigtende tillid i forhold til manager Louis van Gaal blandt spillerne i Manchester United har ikke meget på sig, hvis man skal tro klubbens stjernemålmand David de Gea.
Rygter om svigtende tillid i forhold til manager Louis van Gaal blandt spillerne i Manchester United har ikke meget på sig, hvis man skal tro klubbens stjernemålmand David de Gea. Foto: Jon Super/AP

Gentagne gange har der de seneste uger været rygter om, at Manchester Uniteds spillere er ved at miste tålmodigheden med manager Louis van Gaal.

Rygterne er blevet så kraftige, at holdets stjernemålmand nu går ud og maner rygterne til jorden. Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

- Der er en god stemning. Omklædningsrummet står sammen som en enhed. Det er nogle gode gutter, vi har, og vi er glade for den gruppe, vi har, siger David de Gea til klubbens egen hjemmeside.

Manchester United ligger nummer fire i Premier League efter nederlag i den seneste kamp til oprykkerne fra Bournemouth, der vandt 2-1.

I sidste uge røg holdet også ud af Champions League, da man tabte 1-2 ude mod Wolfsburg, der sammen med hollandske PSV gik videre fra gruppen.

- Den her liga er hård, og der vil være et antal hold med i opløbet til at vinde titlen, siger David de Gea om den hjemlige Premier League.

Han peger på, at alle i Manchester United er enige om målet.

- At vinde er det, som alle i denne klub vil. Vi vil holde os nær toppen indtil april, så vi til den tid kan være i en position, hvor vi har mulighed for at afgøre ligaen. Det er det, vi stræber efter, siger den spanske målmand.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.