Stig Elling: Hetzen mod Hilda skal stoppe

Der er jo ikke sket nogen katastrofe, siger den tidligere rejsekonge, Stig Elling, i et forsvar for vennen Hilda Heick, efter hendes grand prix-bommert lørdag aften.
Stig Elling har kendt Hilda og Keld Heick i mange år.
Stig Elling har kendt Hilda og Keld Heick i mange år.
Foto: Scanpix/arkiv

En misforståelse omkring afstemningen betød, at Hilda Heick lørdag aften vendte rundt på sine stemmer ved Eurovisionens melodigrandprix i Stockholm.

Som medlem af den danske jury endte hun eksempelvis med at give den laveste placering til Australien, der ellers var hendes foretrukne sang.

Bommerten fik heldigvis for alle parter ingen indflydelse på det samlede resultatet. Alligevel har Hilda Heick fået hård kritik fra Danmark til Australien.

Men det bør stoppe, mener vennen og Grand Prix-elskeren, Stig Elling.

Den nu tidligere rejsekonge og salgsdirektør hos Star Tour siger til Ekstra Bladet:

- Der er jo ikke sket nogen katastrofe. Det var en dumhed, som alle kunne have begået, siger han og konstaterer tørt, at Hilda Heick har lavet en fejl, at det er ærgerligt og hetzen mod Hilda skal stoppe. 
Hilda Heick var så ked af sin fejl ved Eurovisionens melodigrandprix i Stockholm at hun græd, da hun snakkede med Ekstra Bladet hændelsen. Foto: Scanpix/arkiv

Hilda Heick har grædende til Ekstra Bladet forklaret om sin fejl og undskyldt meget.
Stig Elling har kendt parret Keld og Hilda Heick i mange år, og han ved at Hilda er meget berørt.

- Jeg kan godt forstå, folk reagerer. Men hun gjorde det, så godt hun kunne, og hun har ikke gjort det af ond mening. Det er det vigtigste for mig, siger Stig Elling til Ekstra Bladet.

Det gik således ikke galt for Hilda Heick. Hendes stemmeafgivning fik nemlig ikke indlydelse på at Ukraine vandt Det Internationale Melodigrandprix i Stockholm.

Sangerinden Jamala vandt lørdag aften Eurovisionens melodigrandprix i Stockholm med nummeret "1944". Her ankommer hun til Ukraine efter sejren. Foto: Scanpix

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.