Stephanie fra 'Årgang 0' fortæller om sit liv på ny blog

Nu kan alle følge lidt med i Stephanies liv også udenfor tv. For pigen, som hele Danmark kender fra 'Årgang 0' har netop startet sin egen blog på nettet.
Her ses Stephanie med sin familie. Nu skal teenagepigen have sin egen blog, hvor hun blandt andet vil fortælle om det at vokse op på tv.
Her ses Stephanie med sin familie. Nu skal teenagepigen have sin egen blog, hvor hun blandt andet vil fortælle om det at vokse op på tv. Scanpix / arkiv

Kristian Bo Eriksen, udeoghjemme.dk, Aller Media

Stephanie fra TV 2's populære dokumentarserie 'Årgang 0' er vant til at gebærde sig i medierne. Siden hun var helt lille, er hun blevet fulgt tæt af danske tv-seere, og hun er vant til at dele meget af sit liv med hele Danmark. Derfor er det måske heller ikke helt unaturligt for hende at dele ud af sine tanker, følelser og meninger på hendes egen spritnye blog.

”Jeg er jo født på tv (bogstavelig talt). Jeg var ca. 10 min gammel første gang, jeg optrådte på tv, og det er så 15 år siden,” starter Stephanie sin nye blog.

Mor og far savner Emma. Læs mere på udeoghjemme.dk

Og det er tydeligt, at det at være kendt fra tv, er et emne, der optager Stephanie. Det er i hvert fald det, hendes første blogindlæg handler om.

Ærligt og åbent fortæller hun om fordele og ulemper ved at være et af børnene fra Årgang 0. Det er ikke altid rart med den megen opmærksomhed.

Jeg forstår mors og fars valg

”Imellem alle programmerne bliver der jo også skrevet en masse ting… Mange af tingene er omkring, hvad man ser i afsnittene, men der er også historier, som ikke har noget med programmet at gøre, og det er selvfølgelige ikke altid sjovt at læse alle de løgne. Men det er ikke altid det, der står i bladene, der rør mig, det er mere kommentarende fra folk jeg ikke kender, som kan skrive nogle meget modbydelige ting på nettet om min familie og jeg… Det plejer at tage ret hårdt på mig, for jeg har en dårlig vane med at tage nogle ting lidt for personligt nogle gange", skriver Stephanie på sin blog.

Christian spørger far om råd - Læs mere på udeoghjemme.dk.

"Dem der skriver grimt om andre på internettet, burde tænke sig om en ekstra gang, man kan ikke vide alt om hvorfor folk beslutter som de gør. Jeg ved at min mor og far har taget nogle valg i livet, som mange ikke forstår, og alligevel en del der forstår fordi de selv har stået i samme situation. Men vigtigt er det, at jeg ved hvorfor og jeg forstår”, skriver hun på sin blog.

Verdens bedste veninde

Stephanie kommer også ind på, at der kan være såkaldte venner, der bare ønsker at være i nærheden af en, der er kendt på tv.

”… men heldigvis har jeg nogle dejlige venner og veninder i dag, som elsker mig for den jeg er, og ikke som hende fra fjernsynet. Jeg har da også den bedste veninde i verden som virkelig støtter mig uanset hvad”, skriver Stephanie, der også fortæller, at hun og hendes søskende altid ser programmerne sammen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.