Stephan Andersen: Ingen garanti for spilletid

Målmandskampen i FCK er uden diskussion vundet af Stephan Andersen, der har sendt Johan Wiland på bænken.
Stephan Andersen til venstre i bordeauxrød jakke har ind til videre vundet den interne duel med Johan Wiland om, hvem der skal vogte FCK-målet.
Stephan Andersen til venstre i bordeauxrød jakke har ind til videre vundet den interne duel med Johan Wiland om, hvem der skal vogte FCK-målet. Foto: JENS DRESLING/POLFOTO

Når FC København torsdag aften får besøg af Club Brugge i Europa Leagues gruppespil, har københavnerne Stephan Andersen i målet.

Den danske landsholdsspiller, der i sommer kom til FCK, har sendt svenske Johan Wiland eftertrykkeligt på bænken siden ankomsten.

- Jeg ved ikke, om det har overrasket mig. Der er aldrig garantier i fodbold, og det kender jeg personligt selv meget til i nogle af de klubber, jeg har været i før, så derfor er hverken jeg eller andre selvskrevet til at spille i FCK.

- Jeg havde da håbet på, at jeg skulle spille, da jeg skiftede til FCK. Jeg fik at vide, at der var en åben kamp om pladsen, så jeg blev ikke lovet noget som helst, siger Stephan Andersen.

Forholdet mellem ham og Wiland, som i mange år var et sikkert førstevalg i FCK, er fint, siger Stephan Andersen.

- Vi har et godt forhold til hinanden. Der er ingen gnidninger, Johan træner godt og er ved godt humør. Det er rart at træne med dygtige målmænd, og jeg synes, at han er med til at gøre mig bedre, siger Stephan Andersen.

Torsdagens kamp begynder klokken 19.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.