Stenkast mod biler kan være inspireret af Netflix-serie

En Netflix-serie, der begyndte i juli, viser stenkast fra motorvejsbro. Politiet undersøger sagen.
Mandag aften klokken 20.30 blev en ambulance under udrykning ramt af stenkast fra denne gangbro over Humlebakken i Aalborg.
Mandag aften klokken 20.30 blev en ambulance under udrykning ramt af stenkast fra denne gangbro over Humlebakken i Aalborg. Foto: Henning Bagger/Scanpix

Serien ”Slasher” kan have inspireret til de stenkast fra motorvejsbroer, der har dræbt en og skæmt billister på motorvejene den seneste måned. Det skriver Jyllands-Posten.

I går blev en ambulance ramt i Aalborg, mens den kørte med udrykning med en patient med hjertestop.

Første stenkast fandt sted for to uger siden på Fyn, hvor en tysk kvinde blev dræbt, og Fyns Politi har stadig ikke fået gennembrud i sagen.

Politiet har nu fået tip om, at stenkastet kan have forbindelse med en serie, der begyndte på Netflix i begyndelsen af juli.

- Vi er i forbindelse med efterforskningen blevet gjort bekendt med en Netflix-serie, hvor der er et afsnit, hvor en person smider en betonblok ned på en bil, der kommer kørende,« siger Michael Lichtenstein, politikommissær ved Fyns Politi til Jyllands-Posten.

Tredje afsnit af ’Slasher’ begynder med at en ung kvinde en mørk aften skubber en betonbyggesten ud fra en bro. Stenen rammer en bil med fem unge mennesker og en ung kvinde bliver ramt i hovedet.

Politiet efterlyser fortsat hjælp fra borgerne. 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.