"Star Wars"-legende får royalt besøg

Karakteren "Luke Skywalker" får besøg af de britiske prinser, når William og Harry er med til indspilningerne af den nye "Star Wars" film.
Prins William og prins Harry lægger vejen forbi produktionen af den nyeste "Star Wars"-film, der får premiere i 2017.
Prins William og prins Harry lægger vejen forbi produktionen af den nyeste "Star Wars"-film, der får premiere i 2017. Foto: Andy Stenning/AP

Det er blot få dage siden, at internettet var spækket med billeder af prins William og hertuginde Kate, der nydeligt poserede foran det nordindiske mausoleum Taj Mahal under deres besøg i Indien.

Prins William kan dog se frem til snart at begive sig ud på en anden slags rejse, der denne gang har destination i det ydre rum.

Både prins William og prins Harry skal nemlig besøge filmsettet til det nyeste skud på stammen i filmserien "Star Wars".

Her vil de britiske prinser komme på rundvisning, så de kan få et indblik i produktionen bag den kommende film "Star Wars: Episode VIII", der får premiere i 2017.

De royale brødre skal under deres besøg også møde den populære karakter "Luke Skywalker", som bliver spillet af Mark Hamill.

På Twitter har Kensington Palace skrevet, at formålet med det royale besøg er at fejre det britiske talent, som er en del af "Star Wars"-produktionen.

- Deres (prins William og prins Harry, red.) besøg vil være med til at understrege værdien af de fantastiske britiske kreative talent, som er involveret i produktionen af "Star Wars", skriver Kensington Palace på Twitter.

Se Kensington Palaces Twitter-opdatering her: https://twitter.com/KensingtonRoyal/status/721993697592754176

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.