Stadig single trods kærestejagt? Her er årsagen

Ifølge datingekspert er der syv personer, du især kan bebrejde, hvis du ikke kan finde kærligheden.
Savner du en kæreste? Der er især syv mennesker, du kan bebrejde, at det ikke er lykkedes. En af dem er ... dig selv.
Savner du en kæreste? Der er især syv mennesker, du kan bebrejde, at det ikke er lykkedes. En af dem er ... dig selv. Foto: SCANPIX arkiv

Af Lisbeth Madsen, NewsDesk, Aller Media

Du er smuk og attraktiv, og der burde vitterligt ikke være nogen hindring for, at du finder dig en dejlig mand – hvis det ellers er det, du vil. Alligevel er du stadig single, her er et bud på hvorfor.

Der kan være mindst syv mennesker, der er skyld i, at du stadig er single. Det mener den amerikanske datingekspert og forfatter Sharyn Bires. Om det er faderkomplekser eller en chef, der tager al din tid, så mener datingeksperten, at det meget vel kan være andre mennesker, der ligger til grund for din kroniske singlestatus, skriver hun til Huffingtonpost.com

Den store score guide til single kvinder: Læs med på Q.dk

Her er de syv personer, du kan bebrejde:

Din far

Hvis du lider af faderkomplekser, så har du måske en tendens til at kræve af dine kærester, at du skal behandles som et barn, og han skal påtage sig faderrollen. Det er ikke det, et parforhold handler om, det handler om ligeværd og partnerskab.

Din chef

Du smider alt hvad du har i hænderne – inkl. en sød mand – for at haste på jobbet, når chefen kalder. Du arbejder aftener og weekender og kunne ikke drømme om at sætte noget over dit arbejde. Det giver dig måske et godt job, men det gør ikke noget for at etablere et sundt parforhold.

Anders Matthesen: Jeg savner ikke at være single. Læs om komikeren, der har fundet sit livs kærlighed, på Femina.dk

Din bedste homo-ven

Din homoseksuelle ven udfylder en plads som manden i dit liv, og alle mænd bliver målt op imod ham. En kamp langt de fleste mænd vil tabe. Drop det, og husk at leve dit eget liv ved siden af. Det gør din homoseksuelle ven helt sikkert også.

Kate Hudson

Dronningen af romantiske komedier. Der er ikke noget bedre end en romantisk ’feel-good’ film, når man skal slappe af, men hvis du forventer, at det tegner et klart billede af, hvordan et parforhold skal være, så bliver du slemt skuffet ude i den virkelige verden. Du må stoppe med at sammenligne dit eget liv med disse film, hvis du vil finde lykken med en mand.

Ham du er forelsket i

Du har kastet din kærlighed på en mand, der desværre ikke gengælder den. Det stopper dig dog ikke, og du venter troligt. Alt imens han er ude at leve sit liv til fulde. Du sammenligner alle andre mænd med ham, og alle bliver vejet og fundet for lette. Du bliver nødt til at indse, at du spilder din tid, og det er på tide, at du dropper ham og ser dig om efter nye emner med friske øjne.

Din ekskæreste

Hvis du bliver ved med at have kontakt til og se din ekskæreste i ny og næ, så vil det næsten helt sikkert forhindre dig i at komme videre. Enten er I sammen, eller så er I ikke. Ellers bliver jeres ikke-forhold en sten i skoen i forhold til at finde en anden at være sammen med, og du udsætter dit liv på ubestemt tid, når du hænger fast i det gamle, der ikke længere er.

Her er fire lette tips til at score en mand: Læs mere på Femina.dk

Dig selv

Det er som oftest dig selv, der er en største hindring for, at du kan sige farvel til din singletilværelse. Måske hænger du fast i et tidligere forhold, fordi du frygter at give slip. Måske er du bange for at blive afvist, hvis du lader dig rive med af en forelskelse. Det kan være en smertefuld proces at være åben over for at møde nye mænd, men du vil garanteret lære meget om dig selv undervejs og forhåbentlig også ende med at møde den rette på et tidspunkt.

Se også:

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.