'Spytter' gik totalt amok på mand - efterlyses af politiet

Københavns Vestegns Politis leder efter manden bag et voldeligt overfald på Hvidovre Station.
Togstationens overvågningskamera fotograferede overfaldet, men trods billeder af voldsmanden har politiet endnu ikke fundet frem til ham.
Togstationens overvågningskamera fotograferede overfaldet, men trods billeder af voldsmanden har politiet endnu ikke fundet frem til ham. Foto: Københavns Vestegns Politi

Det fik fatale konsekvenser for en 38-årig mand, at han irettesatte en fyr, som gik og spyttede på jorden på Hvidovre Station.

'Spytteren' gik helt amok. Ifølge Københavns Vestegns Politi angreb han den 38-årige med et knytnæveslag i ansigtet og et spark i hovedet.

På dramtisk vis blev offeret skubbet ned på skinnerne. Politiet oplyser, at han formentlig blev slået bevidstløs af faldet. Han blev liggende på skinnerne, til vidner hjalp ham op på perronen. Overfaldet blev set af mange og optaget af stationens overvågningskamera, men er først siden kommet til politiets kendskab, da offeret i første omgang ikke anmeldte det.

Politiet søger offentlighedens hjælp til at få opklaret hændelsen, der fandt sted 1. juli klokken 14. Gerningsmanden har været efterlyst før, men, skriver politiet i en pressemeddelelse i dag, torsdag, inden for de sidste dage, er der kommet nye oplysninger frem om mandens færden før og efter overfaldet.

(artiklen fortsætter under fotoet)

Manden, der ifølge togstationens overvågningskamera stod bag det voldelige overfald. Foto: Københavns Vestegns Politi

Vidner har til politiet oplyst, at gerningsmanden er set i Rødovre før overfaldet og på en café på Frederiksberg efter. Han er med stor sikkerhed set ved Roskildevej 290 i Rødovre ca. kl. 6.30 den 1. juli og med overvejende sandsynlighed set 2., 3. eller 4. juli ved 19-tiden på Café Phenix på Allegade 8, Frederiksberg.

På den baggrund beder politiet igen vidner om at ringe, lige som man forsat gerne hører fra folk, der ved, hvem voldsmanden er.

- Der er tale om et særdeles groft og umotiveret overfald, der kunne være endt fatalt. Vi håber derfor meget, at offentligheden kan hjælpe os med at identificere gerningsmanden, siger John Bergvold, der leder efterforskningen af sagen for Københavns Vestegns Politi.

Vidner bedes kontakte Københavns Vestegns Politi på 43861448 eller 114.

Sådan så gerningsmanden ud
  • Østeuropæisk/mellemøstlig af udseende
  • 35-40 år
  • Ca. 180 cm høj
  • Almindelig af bygning
  • Kort, sort hår og fuldskæg
  • Var iført solbriller, hvid t-shirt, sorte bukser samt sorte sko. Medbragte en sølvgrå herrecykel, hvorpå der hang et stort indkøbsnet på styret

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.