Spydig Pia Olsen Dyhr: Nu bli'r der fest i whiskybæltet

SF-bossen er ikke spor glad for den nye finanslovsaftale.
Pia Olsen Dyhr mener, at mener, at statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) burde ændre sin titel fra statsminister til 'afviklingsminister.'
Pia Olsen Dyhr mener, at mener, at statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) burde ændre sin titel fra statsminister til 'afviklingsminister.' Foto: SCANPIX arkiv

Med den nye finanslovsaftale har regeringen og den øvrige blå blok lavet en 'omvendt Robin Hood'. Altså: Taget fra de fattige for at give til de rige.

Det mener i hvert fald SF-leder Pia Olsen Dyhr, der på Facebook raser over den nye finanslovs-aftale, som Venstre har indgået med de borgerlige partier.

"Tillykke til whiskybæltet," skriver Pia Olsen Dyhr.

"Blå blok har lavet en omvendt Robin Hood. Lars Løkke inviterer med denne finanslov til fest i whisky-bæltet. Han har inviteret de rigeste boligejere, folk med dyre biler og de rigeste arvinger. Regningen sender han til kontanthjælpsmodtagere, flygtningebørn, miljøet og de studerende."

Ifølge Pia Olsen Dyhr kommer børn, arbejdsløse, de fattigste i verden samt naturen og miljøet herhjemme til at betale en høj pris for, at "blå blok nu forgylder rige arvinger og velhavende boligejere nord for København."

Den harmdirrende SF-leder mener, at statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) burde ændre sin titel fra statsminister til afviklingsminister.

"Enorme udfordringer banker på døren. Klimakrisen, flygtningekrisen og mangel på faglært arbejdskraft. Desværre peger regeringens løsninger ikke mod fremtiden, men handler kort og godt om at belønne vennerne i erhvervslivet og på strandvejen. Det er trist," skriver hun.

Tillykke til whiskybæltet. Blå blok har lavet en omvendt Robin Hood. Lars Løkke inviterer med denne finanslov til fest i...

Opslået af Pia Olsen Dyhr på 19. november 2015

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.