Spydig Lars Seier om kritisk blog: 'Tosserier'

Det var ikke en Bentley, det var en Rolls-Royce, skriver rigmanden Lars Seier Christensen til David Trads.
Lars Seier Christensen indleder sit Facebook-indlæg med at forklare, at han nøje havde overvejet om han gad bruge kræfter på David Trads og kalder Trads' blog for "tosserier".
Lars Seier Christensen indleder sit Facebook-indlæg med at forklare, at han nøje havde overvejet om han gad bruge kræfter på David Trads og kalder Trads' blog for "tosserier". Foto: Scanpix/arkiv

Lars Seier Christensen er røget til tasterne, efter David Trads i sin blog på Avisen.dk revser de rige og velbjærgede for blandt andet offentligt at dele deres begejstring for egne formuer.

David Trads skriver i bloggen blandt andet:

- Jeg synes ærligt talt, at det er udtryk for en forkert og amoralsk kultur, når enkelte rigmænd bliver så vulgært rige på andres bekostning. Især når de praler med deres rigdom - og i særdeleshed, når de skal have en særlig forrang i offentlige diskussioner.

I bloggen kalder David Trads Asger Aamund og Erik Brandt for "kopier af snobberne Poul & Fritz", som er et af hofnumrene i satire-programmet 'Rytteriet' på DR.

Desuden revses Lars Seier Christensen, Lars Tvede og Jesper Buch. Og ikke mindst Microsoft-stifteren Bill Gates, som med en formue på i nærheden af 80 millarder dollars regnes for verdens rigeste mand.

Lars Seier Christensen angriber David Trads på sin Facebook-profil og skriver blandt andet:

- ... (det) provokerer mig grænseløst at en person (David Trads, red.), der intet alment kendt har bidraget med, vover - som i VOVER - at kritisere en mand (Bill Gates, red.), der grundlæggende set har været en central figur i at skabe det samfund, vi kender idag og bruger en enorm del af sin formue på at at afhjælpe problemer i den tredie verden. Tænk en selvovervurdering, der skal til at bebrejde Bill Gates det.

Lars Seier Christensen indleder sit Facebook-indlæg med at forklare, at han nøje havde overvejet, om han gad bruge kræfter på David Trads og kalder Trads' blog for "tosserier".

Det er da også sine fæller, han går i brechen for, men han kan ikke dy sig for at rette på David Trads, som faktuelt forkert skriver, at Lars Seier Christensen har købt sig en ny Bentley.

- ... det var ikke en Bentley, det var en Rolls-Royce, skriver Lars Seier Christensen og videre at:

"Det er 2-3 år siden, jeg købte en bil bare for min egen helt personlige fornøjelse. I den samme periode har mine 2000 kollegaer og jeg bidraget med ca. en milliard kroner i skat. Men heldigvis blev der da råd til en lækker bil til mig også."Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.