Sportsglade: Royalt par støtter sejlsporten

America's cup nærmer sig, og det vil prins William og prinsesse Kate ikke gå glip af.
Det royale par, prins William og prinsesse Kate, har lagt sommerferieplanerne til side og vil endnu engang deltage i stor sportsbegivenhed.
Det royale par, prins William og prinsesse Kate, har lagt sommerferieplanerne til side og vil endnu engang deltage i stor sportsbegivenhed. Foto: Chris Ison/AP

Den britiske kongefamilie har meget at se til disse dage. De har netop afholdt prinsesse Charlottes dåb forrige weekend, og i næste uge skal den lille prins Georges toårs fødselsdag fejres på kongelig manér.

Selvom Kate skal holde sommerferie med sine børn, og William er i fuld gang med sit nye job som ambulancepilot, så er det ikke nok for den travle familie.

Nu annoncerer den officielle royale britiske residens, Kensington Palace, også, at prins William og prinsesse Kate vil være til Louis Vuitton America's Cup den 26. juli og støtte op omkring sejlsporten i samarbejde med 1851 Trust, som er et projekt, der støtter den unge generation i sejlsporten.

Det fremgår på det britiske kongehus' officielle profil på det sociale medie Twitter.

Her skal sejlsporten hyldes, og der skal findes den endelige modstander til at dyste mod den forsvarende mester af America's Cup-trofæet.

Sejladsturneringen foregår i Portsmouth på Englands sydkyst og har været en fast sejlsportstradition i 150 år, og begivenheden anses for at være et yderst prestigefyldt trofæ at vinde. Trofæet går for at være en af de ældste inden for sejlsporten.

Turneringen er sponsoreret af den franske designgigant Louis Vuitton, som er kendt for at levere unikt design til høje priser.

Prins William og prinsesse Kate er trofaste sportsgængere. De har senest været publikummer til tennisturneringen Wimbledon, hvor de viste stor begejstring for sporten.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.