Splitternøgne igen: Casper og Frank viser dillerne frem

Klovn-makkerparret Casper Christensen og Frank Hvam har smidt tøjet for at reklamere for deres nye film.
Casper Christensen gi'r den som Oscar. Om han så får en Oscar for den nye film, er en anden sag ...
Casper Christensen gi'r den som Oscar. Om han så får en Oscar for den nye film, er en anden sag ... Illustration: Nordisk Film

Så har den 46-årige Casper Christensen og hans makker Frank Hvam, 44, fundet anledning til at lade sig fotografere nøgne igen.

Om to måneder har makkerparret premiere på filmen 'Klovn forever', og i den anledning har Nutmeg Movies og Nordisk Film Distribution udsendt de to karakterplakater til filmen (se dem nederst i artiklen).

Og plakaterne fortsætter i samme spor, som de to klovne lagde på den nye films hovedplakat, som blev lanceret før sommerferien. På den er Casper Christensen og Frank Hvam også nøgne, som Vorherre skabte dem.

På de to plakater, der blev lanceret i dag, er Casper og Frank foreviget i guld - og er i øvrigt stærkt inspireret af to af verdens mest berømte og ikoniske figurer, skriver Nordisk Film i en pressemeddelelse.

Den ene karakterplakat viser Casper som Oscar-statuetten, den anden plakat viser Frank som 'Grubleren', Auguste Rodins udødeliggjorte skulptur fra 1902.  Der er taget visse kunstneriske friheder i forhold til de originale værker.

'Klovn forever' er en opfølger til bif-succesen ”Klovn - The Movie”, som hittede i 2010.

Casper Christensen som Oscar-statuette. Illustration: Nordisk Film

'Grubleren' i en helt ny version. Fortolket af Frank Hvam. Illustration: Nordisk Film

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.