Sparket ned ved shawarmabar: Politiet efterlyser voldsoffer

En tidlig lørdag morgen i februar blev fire mennesker overfaldet ved en shawarmabar i det indre Aarhus. Politet beder nu offentligheden om hjælp til at finde frem til et af ofrene.
Politiet vil vil gerne i kontakt med den unge mand, der blev overfaldet ved Shawama-baren ved siden af 7-Eleven. Han var formenligt i selskab med en gruppe piger.
Politiet vil vil gerne i kontakt med den unge mand, der blev overfaldet ved Shawama-baren ved siden af 7-Eleven. Han var formenligt i selskab med en gruppe piger. SCANPIX arkiv

Fire ofre for tilfældig og uforståelig gadevold fik voldsomme skader, da de lørdag 14. februar blev slået ned af voldsmænd i Aarhus.

Ofrene pådrog sig ifølge Århus Stiftstidende blandt andet hjernerystelse, en brækket næse og flænger i ansigterne.

Politiet beder nu via en pressemeddelelse offentligheden om hjælp til at finde frem til et af ofrene for voldsorgiet, som fandt sted lørdag 14. februar kl. fem om morgenen på Lille Torv i det indre Aarhus.

Overfaldene fandt sted ved en 7-Eleven-kiosk, der ligger overfor Magasin på Lille Torv. Ved siden af kiosken ligger en shawarma-bar. I området foran kiosken og shawarmabaren gik en gruppe mænd, der ifølge politiet er af mellemøstlig afstamning, helt umotiveret til angreb på de fire sagesløse personer, der alle blev sparket og slået, både stående og liggende. De fik kraftige skader under overfaldet.

Politiet har fået identificeret én af gerningsmændene, men vil gerne i kontakt med den unge danske mand, der blev overfaldet ved shawama-baren ved siden af 7-Eleven-kiosken. Han var formenligt i selskab med en gruppe piger.

Var det dig, der blev udsat for et overfald, eller var du til stede eller kender den forurettede, vil Østjyllands Politi meget gerne høre fra dig på telefon 114.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.