Spansk politi finder Simon Gerrans stjålne racercykel

Politiet blev mistænkelige, da en sprød racer var alt for billigt til salg i en cykelbutik i Malaga.
Den australske rytter Simon Gerrans kunne glæde sig over, at spansk politi har fundet hans racercykel, der blev stjålet efter tredjeetape af Vueltaen.
Den australske rytter Simon Gerrans kunne glæde sig over, at spansk politi har fundet hans racercykel, der blev stjålet efter tredjeetape af Vueltaen. Foto: Daniel Dal Zennaro/ANSA/free

Spansk politi gjorde lidt af et kup, da man i Malaga fandt en stjålen racercykel fra det professionelle felt i Vuelta a España.

Cyklen tilhører den australske rytter Simon Gerrans (Orica-Greenedge), og den blev stjålet efter afslutningen af tredje etape, som sluttede netop i Malaga.

To spanske politifolk var tilfældigt i en cykelbutik i den sydlige del af byen, og de blev mistænkelige, da en fuldblods racercykel med topmoderne udstyr pludselig var til salg for omkring 900 kroner. Det oplyser politiet i en meddelelse ifølge AFP.

Cyklens markedsværdi er ifølge AFP tæt på 90.000 kroner, og derfor undersøgte politiet cyklen nærmere og fandt ud af, at den passede på alle de tilgængelige oplysninger om Simon Gerrans racercykel.

Ifølge AFP vil raceren blive afleveret tilbage til det australske hold i forbindelse med dagens afslutning på Vueltaen, der foregår i Madrid.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.