Spansk klub spadserer sejren hjem

Antoine Griezmann scorede efter fem minutter, da Atlético Madrid vandt 2-0 over Cordoba.
Træner Diego Simeone har for ganske nylig forlænget kontrakten med Atlético Madrid til 2020.
Træner Diego Simeone har for ganske nylig forlænget kontrakten med Atlético Madrid til 2020. Foto: Daniel Ochoa de Olza/AP

Atlético Madrid generobrer tredjepladsen i den spanske Primera Division, da de forsvarende mestre lørdag slog bundholdet Cordoba på udebane med 2-0. Begge mål blev scoret i første halvleg.

På det seneste har Madrid-klubben ellers haft for vane at smide point både ude og hjemme, hvilket Valencia har udnyttet til at gå forbi holdet i tabellen. Det har Valencia muligheden for at gøre igen søndag, når klubben spiller hjemme mod Villarreal.

Atlético havde ingen intentioner om at dumme sig mod oprykkerne fra Andalusien.

Allerede inden der var spillet fem minutter, var Atlético Madrid kommet foran, og herefter lignede det en vanesag at køre sejren hjem.

Det var franskmanden Antoine Griezmann, der sidste weekend voldte Danmark store problemer i en landskamp, som scorede kampens første mål.

Hurtigløberen førte bolden frem fra midten af banen og tog et træk ud mod venstre, før han efterfølgende sparkede bolden resolut i mål fra sin position uden for feltet.

Seks minutter før pausen dukkede Saul Niguez op og headede bolden i mål efter et langt indkast. Den 20-årige midtbanespiller havde ellers siddet ude med en skade siden februar, hvor han fik et slag på nyrerne i en Champions League-kamp mod Leverkusen.

I anden halvleg var det småt med underholdningen. Cordoba havde et enkelt nærgående forsøg på overliggeren, mens Atlético Madrid ikke lignede et hold, der var interesseret i at vinde større.

Cordoba har nu tabt 10 ligakampe i træk.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.