Sosu-hjælper i tårer: Overforbrug smadrer rejsedrømmene

Aisha og Allan fra denne uges udgave af "Luksusfælden" har så stort et forbrug, at de godt kan vinke farvel til drømmen om at besøge Aishas familie i Afrika.

- Aisha, hvordan har du det med, at du kunne være rejst til Elfenbenskysten for det halve?spørger en skrap Carsten Linnemann i "Luksusfælden."

Han skal i aften, tirsdag, klokken 20 på TV3 forsøge at hjælpe Aisha og Allan med at få styr på økonomien. Han er kørt til Vestfyn med Jan Swyrtz, hvor der venter dem lidt af en opgave.

Parret, Aisha på 39 år og Allan på 43 år, ødsler hele 14.000 kroner op hver måned på mad og diverse. Et beløb, der er alt for højt til deres indkomst.

Lyver for familien

Forbruget sætter samtidig en stopper for de drømme, parret har. De vil virkelig gerne besøge Aishas familie i Afrika, som hun ikke har set i syv år. De vil samtidig gerne have et nyt køkken, lave en børneopsparing til Aishas datter og få et fælles barn.

Intet af det kan lade sig gøre. Værst af alt er det, at Aisha lyver om det for sin familie.

- Jeg bilder min familie ind, jeg ikke har penge til at hjælpe dem, siger Aisha blandt andet, før hun bryder ud i gråd efter Carstens konfrontation.

Hun kunne nemlig sagtens besøge dem for nogle af alle de penge, hun og Allan hver måned snolder væk. Nu er hun flov og skammer sig, fortæller hun.

Se mere om aftenens afsnit i klippet oven over.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.