Solo-sex gør dig bedre i sengen

Det er med sex, som det er med så meget andet, du skal øve dig for at blive god.
Der er mange fordele ved at onanere - både for dig selv og din partner.
Der er mange fordele ved at onanere - både for dig selv og din partner. Scanpix / modelfoto

Brug tid på dig selv og lær dig selv at kende, så vil du opleve, at du bliver bedre til at få og give sex, skriver womenshealthmag.com.

Foretrækker du mobilen frem for sex? Læs mere på Q.dk

Er du bevidst om dine egne følelser og hvad der føles godt, så vil du kunne nyde sex meget mere, forklarer sexterapeut Ian Kerner, ph.d. og forfatter til bogen: ”She Comes First.”

Han siger, at kvinder generelt, og kvinder i forhold i særdeleshed, kan glemme hvor sjovt og rart det er, at bruge tid med sig selv. Men gør du det, vil du opleve at dit sexliv bliver bedre, og du skal ikke være bange for at få mindre lyst til sex, fordi du har tilfredsstillet dig selv. Det er ikke tilfældet, lover han, og forklarer, at det modsatte ofte er tilfældet.

Jakob Olrik: Tantrasex er for alle. Læs mere på Q.dk

Tænk ofte på sex
Kan du ikke lige finde tid til dig selv, så skal det endelig ikke holde dig fra at tænke på sex, siger Ian Kerner:

-Sex har en stærk mental virkning.

Derfor svinger kvinders sexlyst: Læs mere på Q.dk

Så vær opmærksom, når du har en seksuel tanke, at lade den vokse i dig, så du kan føle dig opstemt og glad i løbet af dagen, i stedet for at skyde den væk, så snart den opstår.

Ian Kerner forslår, at du tillader dig selv at føle dig erotisk, og at du observerer hvilke ting, der i løbet af dagen, er sexet rundt om dig. Gør du det, så vil du opleve at krop og hjerne hænger meget mere sammen, end du måske tror, og du vil blive mere glad for sex.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.