Solbakken: Vi begår utilgivelige fejl

Mathias "Zanka" Jørgensen og Mikael Antonsson blev udvist før pausen, da FCK tabte 1-5 til Torino.
FC Københavns træner Ståle Solbakken havde ingen grund til at smile torsdag aften, hvor klubben fik store klø i Europa League.
FC Københavns træner Ståle Solbakken havde ingen grund til at smile torsdag aften, hvor klubben fik store klø i Europa League. Foto: MIKKEL KHAN TARIQ/POLFOTO

FCK-spillerne Mathias "Zanka" Jørgensen og Mikael Antonsson er ikke ligefrem i kridthuset efter torsdagens Europa League-kamp mod Torino.

Det københavnske hold blev ydmyget med et nederlag på 1-5 på hjemmebane, og ifølge manager Ståle Solbakken var det især udvisningerne til de to midterforsvarere, der gjorde udslaget.

- Efter det første røde kort, følte jeg, at vi stadig havde god kontrol i kampen. Men da vi fik det andet røde kort, og Torino scorer, der er det ved at være "game over", siger Solbakken.

FCK kom ellers foran efter fem minutter, men Torinos Josef Martínez fik udlignet til 1-1 efter et kvarter.

Antonsson fik efter en tackling uden for straffesparksfeltet rødt kort, mens Mathias "Zanka" Jørgensen blev udvist i slutningen af første halvleg i en situation, der udløste et straffespark til gæsterne.

- Vi spillede godt i starten, og jeg er stolt af, at drengene formåede at sætte sig op til kampen. Men samtidig lavede vi fejl, der er utilgivelige.

- Udvisningerne er rimelige nok. Det er drengenes fejl, og det må de tage på sig, siger Ståle Solbakken.

Efter udvisningerne gik det for alvor ned ad bakke for FCK, og italienerne fik udnyttet, at de var i overtal med tre scoringer på otte minutter i begyndelsen af anden halvleg.

- Vi burde holde dem hen i anden halvleg, men vi blev trætte, efter de havde scoret tre mål. Derefter handlede det bare om at overleve, siger Ståle Solbakken.

Med sejren sikrede Torino sig en billet til 1/16-finalerne sammen med belgiske Club Brugge i gruppe B. Brugge vandt torsdag 2-1 over finske HJK Helsinki.

FCK havde allerede inden torsdagens kamp udspillet sin rolle i gruppespillet.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.