Solbakken: I orden at Brugge får udlignet i overtiden

Ståle Solbakken er godt tilfreds med, at FCK slap fra Belgien med et enkelt point torsdag aften.
Ståle Solbakken anerkender, at Club Brugge fik et fortjent point mod FCK.
Ståle Solbakken anerkender, at Club Brugge fik et fortjent point mod FCK. Foto: JENS DRESLING/POLFOTO

FC København måtte torsdag aften ligesom for tre uger siden i Torino indkassere en scoring i overtiden, da Club Brugge udlignede til 1-1 i Europa League.

Mens Mikael Antonsson i Torino begik et unødvendigt straffespark, så kan FCK-træner Ståle Solbakken bedre acceptere københavnernes skæbne i Belgien.

- Vi ville gerne have haft sejren, efter at vi selv scorede kort før slutfløjt, men det var ikke ufortjent, at Brugge fik udlignet, siger Solbakken.

- Det er en hård skæbne, men det er også et fantastisk godt mål, Brugge scorer. Deres spiller laver en en-to-kombination og knalder bolden ind med venstrefoden. Mine drenge kaster sig alt, hvad de kan efter bolden.

- Så der er stor forskel på det her og så på det, der skete i Torino. Det var en hjørneblødning gange to i Torino, hvor vi gav modstanderne sejren. Den her køber jeg, siger FCK-træneren.

- Denne gang møder vi et hold med meget større offensiv kraft, og samtidig er vi selv trætte.

- Men vi laver er par mærkelige ting, efter at Daniel Amartey har bragt os foran. Vi tager et udspark for hurtigt og en dribletur for meget i stedet for at sparke bolden ned til hjørneflaget, mener træneren.

Solbakken er specielt glad for de første 45 minutter, mens FCK-spillerne sled mere i det efter pausen.

- Vi er meget glade for første halvleg. Vi møder en af de to store klubber i Belgien og låser dem helt ned før pausen. I anden halvleg er de bedre end os, og deres offensive profiler får lov til at udfolde sig mere, siger FCK-træneren.

Det ene point fra torsdagens kamp i Belgien giver tro på, at københavnerne kan avancere til forårets knockout-fase i Europa League. Skal det lykkes, så kræver det sandsynligvis en sejr over Club Brugge i København om to uger.

- Vi har slået bedre hold end Club Brugge i Parken, så vi lever i gruppen, fastslår Solbakken.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.