Solbakken blæser til angreb mod Club Brugge

Rasmus Falk og Benjamin Verbic er nye i startopstillingen i forhold til Porto-kampen.
Rasmus Falk har primært haft en rolle som joker for FCK i de europæiske kampe, men tirsdag aften starter han på banen imod Club Brugge.
Rasmus Falk har primært haft en rolle som joker for FCK i de europæiske kampe, men tirsdag aften starter han på banen imod Club Brugge. Foto: Anders Kjærbye/Scanpix

FC København lægger offensivt ud i tirsdagens hjemmekamp mod Club Brugge i Champions League.

I forhold til det første opgør i Porto, hvor FCK fik 1-1 med hjem, har manager Ståle Solbakken valgt at starte med Rasmus Falk på venstrekanten og Benjamin Verbic på højrekanten.

De to offensive kanter erstatter karantæneramte Ján Gregus og Youssef Toutouh.

I angrebet satser Solbakken på formstærke Andreas Cornelius og Federico Santander, der på det seneste har scoret mål på samlebånd.

På den centrale midtbane skal William Kvist og Thomas Delaney erobre bolde og styre slaget, mens Erik Johansson og Mathias "Zanka" Jørgensen indtager midterforsvaret. På siderne har de Ludwig Augustinsson og Peter Ankersen.

Svenske Robin Olsen vogter målet for københavnerne, efter at reserven Stephan Andersen i weekenden fik chancen mod AGF i Superligaen.

Med en sejr tirsdag aften har FCK en god chance for at hægte Club Brugge af i gruppe G, efter at belgierne indledte med et 0-3-nederlag på hjemmebane til Leicester.

Det belgiske mesterhold har brasilianske Claudemir med i startopstillingen. I en årrække repræsenterede han FCK.

Tirsdagens kamp går i gang klokken 20.45.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.