Søs Egelind efter kræft og skilsmisse: Klar til ny kærlighed

Vild med dans-deltageren er 'fuld af kærlighed', efter en svær tid.
Søs Egelind røg ud af Vild med dans-kvartfinalen fredag den 13. december – skuespillerens 57 års fødselsdag.
Søs Egelind røg ud af Vild med dans-kvartfinalen fredag den 13. december – skuespillerens 57 års fødselsdag. Foto: Scanpix/arkiv

De seneste år har budt på mange op- og nedture for den folkekære skuespiller Søs Egelind.

Hun klarede sig både igennem lymfeknudekræft, modermærkekræft, et hestespark, der ødelagde hendes lever og moderens død. Men det 25 år lange forhold med den svenske filmfotograf Bjørn Blixt – hvoraf de fire var som ægtepar – gik i stykker.

Siden kom hun videre. Hun gav den gas på dansegulvet i den netop overståede omgang Vild med dans og fortæller nu i et interview med BT, at hun ”er et sted, hvor jeg ikke tror, jeg kunne have det ret meget bedre”.

Hun har dog ikke haft behov for at finde en ny kæreste – indtil nu. På spørgsmålet om hun er klar til at få en mand ind i sit liv, svarer hun:

- Jow. Det tror jeg nok, siger hun til BT.

Hun er dog ikke overbevist om, at det skal være et klassisk fast parforhold med fælles folkeregisteradresse. Det kunne også fungere, hvis man bare nøjes med at se hinanden, fortæller Søs Egelind.

- Måske lyder det som en undskyldning overfor mig selv. Men man skal måske redefinere tosomheden. Dermed ikke ment, at jeg ikke kan få en kæreste, for det tror jeg faktisk godt, jeg kan. Jeg tror på, der er mindst een til os alle sammen. Det kan man jo se bare ved at kigge sig omkring, siger Søs Egelind og fortsætter hemmelighedsfuldt:

- Det er ikke noget, man kan planlægge, synes jeg. Men jeg har ikke opgivet kærligheden. Jeg har aldrig været mere fuld af kærlighed, end jeg er lige nu. Men jeg har ikke en kæreste, som sådan. Nej… Måske. Det er så langt, jeg kan gå. For nuværende, siger hun til BT.

Søs Egelind røg ud af Vild med dans-kvartfinalen fredag den 13. december – skuespillerens 57 års fødselsdag.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.