Søren Pind sælger sine valgplakater

Vil du have autograf på Venstre-profilens berømte valgplakat, må du slippe 500 kroner.
Pinds berømte valgplakater, der viste et foto af ham, da han som udenrigsminister besøgte Sydsudan,
Pinds berømte valgplakater, der viste et foto af ham, da han som udenrigsminister besøgte Sydsudan, Foto: Scanpix

I bedste liberal ånd har Venstre-profilen Søren Pind sat sine berømte valgplakater til salg. Vil du have hans autograf på, koster de 500 kroner.

Plakaterne vakte stor opsigt under valgkampen - de prydes af et ældre sort-hvidt foto af Pind, der kommer ud af en flyver og med højre hånd hævet i bedste præsident-stil hilser på folket under et officielt besøg i Afrika.

"Kan konstaterer at vi nu modtager en lavine af henvendelser om plakater. 1) kan du skaffe en fra lygtepælene, er du velkommen 2) vil du erhverve en ny koster de 200kr/500kr signeret plus evt porto med mindre den afhentes."

Sådan skriver Søren Pind på sin Facebook-side nederst i en update, som handler om en ung fyr, der hjerteligt takker Pind for den valgplakat, han fik Venstremanden til at signere som en gave til kæresten.

Læs også: Nøgencowboys frække valgplakater forsvundet

I en kommentar under updaten (som du kan se nederst i artiklen) kommer en af Søren Pinds følgere med et lille drilleri:

"Smukt at den søde historie ender med at være en reklamesøjle for, at du kan tjene "en lavine" af 300 kr for en autograf ?? Ægte venstre mand," skriver Martin.

Til det svarer Søren Pind, at Martin kan gøre ud og gøre ligeså. "Nu går det til min kreds og ikke til mig, hvis det er dig til glæde," bemærker Søren Pind også.

Fik i går denne besked, han kom forbi og fik sin underskrift, hun bestod og blev glad. Størst af alt er kærligheden:-):...

Posted by Søren Pind on 23. juni 2015

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.