Søren Pind færdig med Clement: "Behandler mig som en kriminel"

Søren Pind (V) skriver på Facebook, at han ikke længere vil deltage i interviews eller programmer med journalisten Clement Kjersgaard.
Søren Pind (V) vil ikke længere medvirke i programmer med journalisten Clement Kjersgaard fra DR, skriver han på Facebook. 
Søren Pind (V) vil ikke længere medvirke i programmer med journalisten Clement Kjersgaard fra DR, skriver han på Facebook.  Foto: Scanpix/arkiv

Justitsminister Søren Pind (V) vil ikke længere medvirke i programmer med journalisten Clement Kjersgaard fra DR, skriver han på Facebook. Han skriver blandt andet:

"Derfor har jeg truffet den beslutning ikke at deltage i interviews eller programmer med Clement. Det er jeg ked af. For han er en dygtig og begavet mand. Men han ser og behandler mig som en kriminel. Det er komplet uacceptabelt."

Politi og røvere

Søren Pind henviser til, at Clement Kjersgaard skulle have udtalt i et interview, at 'journalisterne og politikerne ikke er mere i samme branche, end politi og røvere er i samme branche.' 

"Clement opfatter med andre ord sig selv som lovens håndhæver og politikere som kriminelle," skriver Søren Pind på Facebook som en forklaring på, hvorfor han ikke længere ønsker at medvirke i programmer med Clement Kjersgaard. 

Udmeldingen fra Søren Pind kommer efter, Alternativets politiske leder, Uffe Elbæk søndag melder afbud til at medvirke i DR2-programmet Deadline efter et interview fredag med journalisten Clement Kjersgaard til DR2-programmet 'Vi ses hos Clement'.

Uffe Elbæk føler sig uretfærdigt behandlet af Clement Kjersgaard, der er kendt for sin direkte og kontante facon i interviews med politikere. 

 

Clement svarer igen: Har aldrig kaldt politikere for røvere

På Twitter svarer Clement Kjersgaard igen på Søren Pind's Facebookopslag. Her afviser han at have kaldt politikere for 'røvere' og journalister for 'politi':

"Lad mig lige gøre klart: Jeg har aldrig ment, at politikere er "røvere" og journalister "politi"." 

"Jeg HAR sagt (og mener) at "journalister" og "politikere" er lige så lidt på samme hold som "politi" og "røvere""

"... HVEM, der er "politi" og HVEM, der er røvere, overlader jeg til folket at bedømme :)," skriver han.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.