Søren Fauli: Derfor er jeg sur på Toms

Søren Fauli og Karina Frimodt klarede det ikke godt ved sæsonpremieren i "Vild med dans".
Der står mange titler på Søren Faulis visitkort. Den seneste er nok "medejer af butikskæden Normal". Der står formentlig ikke "ham der var inden i Toms chokolade-skildpadder", men nok nærmere filminstruktør, manuskriptforfatter, skuespiller, billedkunstner, debattør, radiovært ...
Der står mange titler på Søren Faulis visitkort. Den seneste er nok "medejer af butikskæden Normal". Der står formentlig ikke "ham der var inden i Toms chokolade-skildpadder", men nok nærmere filminstruktør, manuskriptforfatter, skuespiller, billedkunstner, debattør, radiovært ... Foto: Scanpix/arkiv

Det var den flotteste skildpadde Britt Bendixen havde set på dansegulvet, da Søren Fauli havde danset færdig med makkeren Karina Frimodt i fredagens premiere af 'Vild med dans'.

Men hvad danse-eksperten Britt Bendixen ikke vidste, var det måske nok det eneste, hun ikke skulle have sagt.

Søren Fauli, der er kendt som skildpadden i Toms-reklamer, er nemlig træt af at blive mindet om sin tv-fortid. Det siger han til Ekstra Bladet.

Fauli fik opmærksomheden

Ifølge multikunstneren er det fordi han er godt sur på chokoladegiganten Toms, som i 92 år har leveret godter og blandt andet chokoladefrøer og ditto skildpadder til det danske folk.

- Det har jeg det rigtig dårligt med. Toms har sagt, at de kunne ikke bruge mig mere, fordi jeg fik mere opmærksomhed, end de gjorde. Så for mig er det nederen, at der skal tales om det. For jeg er dybest set bare sur på dem.

Som spået

I øvrigt gik det som bookmakerne havde spået for Søren Fauli og Karina Frimodt. Parret blev sendt ud i omdans i næste uges program. Bookmakerne har spået, at Søren Fauli er den første som ryger ud af danse-programmet.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.