Søren Espersens niece skrider fra DF: Jeg er rystet og chokeret

Rikke Karlsson, der i dag har meldt sig ud af DF, er niece til næstformand Søren Espersen.
"Jeg er rystet og meget stærkt chokeret over det, der er sket. Jeg er så ked af det, at hun har truffet den beslutning, at hun ikke længere kan se sig selv i partiet," siger Dansk Folkepartis næstformand Søren Espersen.
"Jeg er rystet og meget stærkt chokeret over det, der er sket. Jeg er så ked af det, at hun har truffet den beslutning, at hun ikke længere kan se sig selv i partiet," siger Dansk Folkepartis næstformand Søren Espersen. Foto: Scanpix

Dansk Folkepartis næstformand Søren Espersen er chokeret over, at Dansk Folkepartis europaparlamentariker Rikke Karlsson har meldt sig ud af partiet.

Rikke Karlsson er nemlig Søren Espersens niece, skriver BT.

- Jeg er rystet og meget stærkt chokeret over det, der er sket. Jeg er så ked af det, at hun har truffet den beslutning, at hun ikke længere kan se sig selv i partiet. Det er for tæt på personligt, til at jeg vil kommentere yderligere, siger han til avisen.

Rikke Karlsson har meldt sig ud af Dansk Folkeparti i protest, fordi hun efter eget udsagt ikke har kunnet få udleveret et regnskab fra fonden Feld og sammenslutningen af partier Meld, hvor hun sidder sammen med sine tre partifæller i EU-Parlamentet, Morten Messerschmidt, Anders Vistisen og Jørn Dohrmann.

Morten Messerschmidt afviser dog kritikken.

- Det er det glade vanvid at forstille sig, at vi skulle hemmeligholde noget som helst. Alle regler er overholdt til punkt og prikke, regnskaberne ligger til skue på Europa-Parlamentets hjemmeside. Jeg forstår ganske enkelt ikke, hvad Rikke Karlsson ikke har kunnet få svar på, siger han til BT.

Søren Espersen kalder det en ærgerlig sag for partiet, men vil ikke kommentere sagen yderligere, fordi han vurderer, at han er for inhabil.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.