Sønderjyske-træner undskylder dommerkritik

Lars Søndergaard beklager, at han kom med skarp kritik af Anders Poulsen, som dømte FCK-Randers FC.
Sønderjyskes træner, Lars Søndergaard, beklager nu den kritik, som han rettede mod dommer Anders Poulsen.
Sønderjyskes træner, Lars Søndergaard, beklager nu den kritik, som han rettede mod dommer Anders Poulsen. Foto: JENS DRESLING/POLFOTO

Sønderjyske-træner Lars Søndergaard beklager på klubbens hjemmeside, at han i forbindelse med søndagens superligakamp mellem FC København og Randers FC på Twitter rettede skarp kritik af dommer Anders Poulsens kendelser i Telia Parken.

- Det er vigtigt for mig at understrege, at mine kommentarer på Twitter ikke skal opfattes således, at jeg stiller spørgsmål ved Anders Poulsens integritet som dommer i Superligaen.

- Det har på intet tidspunkt været hensigten, at mine kommentarer skulle opfattes som et personangreb, og det vil jeg gerne beklage over for Anders Poulsen.

- Min hensigt var at få en debat om dommerkendelser, som i flere tilfælde har været tvivlsomme, hvilket efterfølgende har haft konsekvenser for udfaldet af kampe. Det fik jeg ikke formuleret i mine udtalelser på Twitter, og det vil jeg igen gerne beklage, siger Søndergaard.

Træneren skrev følgende på Twitter:

- Anders Poulsen??? Undlader rødt til Gislason (FCK-spiller Rurik Gislason, red.), derefter billigt straffe. Skal han dømme i Kbh?

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.