Sønderjyske godkender superliga-efterår
Lars Søndergaard godkender efteråret, som Sønderjyske fredag afsluttede med 0-0 i Randers.
Af leveret af Nyhedsbureauet Newspaq
MERE
Med kun tre nederlag er Sønderjyskes træner, Lars Søndergaard, ganske tilfreds med efteråret.
Med kun tre nederlag er Sønderjyskes træner, Lars Søndergaard, ganske tilfreds med efteråret. Foto: VAN NORDE ERNST/POLFOTO


Nok en gang fristes man til at sige om Sønderjyskes sidste superligakamp i 2014.

For 11. gang i 17 forsøg spillede sønderjyderne uafgjort efter 0-0 mod Randers FC fredag aften.

Det er historieskrivning i Danmarks bedste fodboldrække for en specifik efterårssæson. For nogle vil de mange pointdelinger blive betragtet som missede sejre, men ikke for Sønderjyskes cheftræner.

- Det fylder meget i medierne, at vi ikke har vundet i så og så mange kampe. De mange uafgjorte kampe ser jeg nødvendigvis ikke som noget negativt, tværtimod.

- Vi har kun tabt tre kampe i en efterårssæson, hvor vi har mødt de tre øverste hold to gange. Det er en godkendt præstation i mine øjne, siger Lars Søndergaard.

De tre nederlag - et til FC Midtjylland og to til Brøndby - og de mange uafgjorte betyder, at Sønderjyske indtager en aktuel ottendeplads i tabellen.

Det er bedre end ved vinterpausen for et år siden.

- Sidste år lå vi under stregen med fem point færre. Vores målsætning for denne sæson er at ikke rykke ned. Så det går jo udmærket.

- Arbejdet er dog slet ikke færdiggjort. Man skal aldrig sige aldrig, men jeg tror, at den ene nedrykningsplads er taget. Silkeborg får det i hvert fald rigtig svært, siger Lars Søndergaard.

Nu venter vinterpausen, inden Sønderjyske til foråret skal forsøge at undgå nedrykning, som klubben har gjort i hver eneste sæson siden oprykningen i foråret 2008.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.