Sønderjysk selvmål: Vi sejlede rundt

Sønderjyske tabte med 1-2 hjemme til FC Nordsjælland i en kamp, hvor gæsterne scorede to mål på to minutter.
Erik Marxen scorede uheldigt i eget net, da Sønderjyske tabte til FC Nordsjælland.
Erik Marxen scorede uheldigt i eget net, da Sønderjyske tabte til FC Nordsjælland. Foto: HENRIK DAUGAARD JENS/POLFOTO

Sønderjyske led lørdag aften et 1-2-nederlag i Alka Superligaen til FC Nordsjælland hjemme på Sydbank Park i en kamp, hvor Haderslev-klubben var en mand i overtal i kampens sidste 45 minutter.

Sønderjyderne fik en dårlig start på kampen, og efter otte minutter havde FC Nordsjælland scoret to gange.

Venstreback hos Sønderjyske, Erik Marxen, fik en uheldig hovedrolle omkring nordsjællændernes andet mål, da han var sidste mand på bolden, inden den gik i nettet.

- Jeg ved ikke, hvad vi lavede. Vi sejlede rundt fra kampens start, selvom vi havde aftalt inden kampen, at vi skulle spille uden risiko og smide bolden ned i deres ende. Alligevel fik vi kontrastød imod os, hvor de var farlige, siger Erik Marxen og forklarer om selvmålet:

- Jeg havde åbenbart glemt, hvordan man rammer en fodbold. Jeg ville sparke bolden væk, men jeg ramte den ikke ordentligt. Det var bare for ringe.

Anfører og forsvarsspiller Pierre Kanstrup var på linje med sin holdkammerat og mente desuden, at FC Nordsjælland kom alt for nemt til deres mål.

- Det er sindssygt skuffende at tabe. Vi lod dem score to alt for lette mål, og det er noget, der er sket nogle gange her i foråret. Det skal vi have trænet på, ligesom vi skal lære at score på vores mange chancer, siger Pierre Kanstrup.

Cheftræner i Sønderjyske, Lars Søndergaard, pegede efter kampen på de mange store afbrændere som udslagsgivende for, at det ikke blev til point.

- At vi ikke scorede på nogle af de kæmpe chancer, vi kom til i kampen, kostede os i sidste ende point. I dag var vi uskarpe, og vi skulle bruge mange kræfter på bare at komme til chancerne, siger cheftræneren.

Sønderjyskes næste opgave i Superligaen er en hjemmekamp mod Brøndby.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.